U, als ondernemer, weet als geen ander hoeveel tijd de administratie van uw bedrijf in beslag neemt. Kostbare tijd die u liever besteedt aan uw klanten. Wij van IJsselmere komen graag met u in gesprek om al uw behoeftes en wensen omtrent administratie in kaart te brengen. U kunt rekenen op een toegewijd en deskundig team van mensen die hun sporen in de afgelopen jaren ruimschoots heeft verdiend bij MKB bedrijven, financiële instellingen en de Belastingdienst.

Geef uw administratie met een gerust hart uit handen aan administratiekantoor IJsselmere!

Bij IJsselmere weten wij als geen ander uw administratie op orde te brengen en vooral te houden. Via up-to-date en online toepassingen verzorgen wij al uw administratieve handelingen. Via internet kunt u op elk moment van de dag inloggen en uw administratie inzien. Wij kunnen voor u de volledige boekhouding, de salarisadministratie en de aangiftes voor de Belastingdienst verzorgen.

Voor grotere MKB bedrijven waarvoor een accountantscontrole niet alleen een noodzaak is, maar ook wettelijk verplicht, is het belangrijk te weten dat wij in staat zijn alle gegevens zodanig aan te leveren dat uw accountant snel kan handelen en dat scheelt u weer in tijd en kosten!

Wanneer is een accountant nodig?

Voor de meeste ondernemers, zoals ZZP-ers, Eenmanszaken, maar ook voor de “gewone” BV, is een accountant helemaal niet nodig en vaak veel te duur.

U bent verplicht tot het kunnen aantonen van een accountantsverklaring wanneer u 2 jaar achter elkaar voldoet aan minimaal 2 van de onderstaande eisen:

  • De waarde van de activa volgens de balans bedraagt meer dan € 6.000.000,-
  • De netto-omzet over het boekjaar bedraagt meer dan € 12.000.000,-
  • Het gemiddeld aantal werknemers over het boekjaar bedraagt meer dan 50

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de KvK: KvK deponeren van de jaarrekening

Share