Contact informatie

U kunt ons altijd even bellen op onderstaand nummer, een afspraak is dan snel gemaakt. Wij spreken graag met u af bij Places to work in Almere of elders wat u beter uitkomt. Uiteraard kan dat ook bij u thuis of bedrijf.

Voor specifieke vragen of andere zaken kunt u ook mailen naar onderstaande adressen. Wij proberen uw vraag uiterlijk te beantwoorden op de volgende werkdag of we nemen even telefonisch contact met u op.

Afspraken maken wij graag doordeweeks overdag, maar het is geen probleem om u ook ’s avonds te woord te staan. Vaak treft u ons op een netwerkbijeenkomst of een lokale ondernemersbeurs. Informeer ons naar de data.

Ons algemene e-mailadres is: info@ijsselmere.nl

Contact persoon

Egbert van Laer, directie:

 

Ons bezoekadres

Places to work

Wisselweg 33
1314 CB Almere (Stad-Centrum)

IJsselmere_administratie_administratiekantoor_boekhouder_boekhouding_online boekhouden_Almere_starter_startende ondernemer_zzp_zelfstandig ondernemer_ondernemingsplan_financieringsplan_subsidies_financieringen_uitzendbureau_detachering_werving en selectie

Wilt u liever gebruik maken van het contactformulier, geen probleem! Wij beloven binnen 24 uur (op werkdagen) telefonisch contact op te nemen om uw vraag of opmerking te bespreken.

Alvast hartelijk dank!

Bel mij voor een afspraak en of meer informatie!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik wil graag een afspraak voor:

AdministratieHR-scanFinancieringenWebsite makenOnline marketing

Share