IJsselmere ontzorgt met de hr-scan

IJsselmere ontzorgt werkgevers met het vinden, corrigeren, restitueren van subsidiegelden en teveel betaalde premies binnen de sociale zekerheid in het verleden maar ook met borging naar de toekomst. Bij IJsselmere staat dit centraal binnen haar dienstverlening. Niet alleen zullen wij een scan uitvoeren op het in het verleden betaalde premies, wij zullen u informeren hoe u in de toekomst optimaal gebruik kan gaan maken van alle mogelijkheden binnen de wet en regelgevingen omtrent de sociale zekerheid.
IJsselmere zorgt ervoor dat deze teveel betaalde premies met terugwerkende kracht worden teruggevorderd en mogelijke subsidies en regelingen optimaal kunnen worden benut.

De hr-scan

De hr-scan is een zorgvuldig ontworpen proces waar wij op basis van uw gegevens controleren welke kansen u heeft gemist binnen de Sociale zekerheid. Het zijn bedragen waar u als ondernemer recht op heeft.

Wij onderzoeken voor organisaties op 12 onderdelen of er optimaal gebruik wordt en is gemaakt van de wet- en regelgeving op het gebied van Sociale Zekerheid en HR Financieel Beleid. Helaas en vaak onbewust, blijkt dit in het verleden niet (volledig) gebeurd te zijn.

IJsselmere zorgt ervoor dat deze teveel betaalde premies met terugwerkende kracht worden teruggevorderd en mogelijke subsidies en regelingen optimaal kunnen worden benut.

No Cure No Pay

Wij verrichten onze dienstverlening op basis van “no cure no pay”.

Voor u als ondernemer is het niet nodig voorinvesteringen te doen om te weten of u recht heeft op restitutie van teveel betaalde premies of niet gebruikte subsidies.
Ons strak projectmatig gestuurde onderzoek op basis van no cure no pay biedt u de kans om dit zonder investering te starten. IJsselmere durft dit aan omdat wij ervan overtuigd zijn u te kunnen helpen.

Voor wie geschikt?

Onze HR-scan is met name geschikt voor organisaties met minimaal 50 werknemers.

Hoe kunnen we starten?

U belt, mailt of vult onderstaand formulier in. Wij nemen contact met u op voor afspraak. Wij hebben niet meer dan 30 minuten van uw kostbare tijd nodig om alles uit te leggen.

Bel mij voor een afspraak!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Share