Wilt u de financiële administratie geheel of gedeeltelijk door ons laten verzorgen?

Via IJsselmere Online is uw administratie altijd en overal te raadplegen. Het meest moderne softwarepakket zorgt ervoor dat veel handelingen geautomatiseerd plaatsvinden, waaronder het inlezen van diverse gegevens. U kunt ervoor kiezen bepaalde administratieve taken zelf te verrichten en andere taken aan ons over te laten. U kunt ook tijdelijk meer taken bij ons neerleggen, bijvoorbeeld in geval van ziekte.

Kiest u voor IJsselmere MKB Online Boekhouden?

Dan kiest u voor hetzelfde boekhoudprogramma als waarvan IJsselmere gebruikmaakt: Twinfield. Uw administratie wordt centraal opgeslagen via internet. U kunt daardoor vanaf iedere plek aan uw administratie werken. Dat biedt meer flexibiliteit en het voorkomt dat uw gegevens mogelijk verloren gaan.

Complete salarisadministratie

Ontbreekt het u aan kennis of kostbare tijd om een complete salarisadministratie te voeren? Laat dan alle salarisverloningen, loonheffingen, pensioenaangiften en overige ‘verplichtingen’ over aan ons. Wij voeren de werkzaamheden deskundig en betrouwbaar voor u uit, zodat u zich volledig kan richten op uw kernactiviteiten.

Wij nemen de zorg voor uw salarisadministratie volledig uit handen

In overeenstemming met uw wensen, verzorgen wij periodieke salarisberekeningen en de daaraan gekoppelde loonheffing aangiften naar de Belastingdienst. Ook de eventuele pensioenaangiften, jaarlijkse administratieve afhandelingen zoals het verzorgen van jaaropgaven en overige gerelateerde administratieve werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

MKB pakket Extra

vanaf € 130,00 p/m

inclusief online Extra Boekhouden

MKB pakket Compleet

vanaf € 160,00 p/m

inclusief online Compleet Boekhouden

Share