IJsselmere is een online administratiekantoor gevestigd in Almere en Harderwijk.

Wij werken vanuit huis met snelle glasvezel internetverbindingen. Zo kunnen wij snel online uw administratie up-to-date houden. Via alle gebruikelijke communicatiemiddelen zoals vaste telefoon, mobiel, Skype of chat staan wij à la minute in verbinding met u en alle betrokken partners en werknemers.

IJsselmere staat garant voor een persoonlijke aanpak

Wij komen graag bij u op bezoek. Dat vinden wij zelf erg prettig omdat wij dan direct een gevoel en inzicht krijgen in uw onderneming. Uw administratie kennen wij dan ook door en door.

Ons bezoekadres: Places to work

Uiteindelijk heeft u en ook wij behoefte aan een centrale plek van onze organisatie. Ons oog is daarbij gevallen Places to work in Almere (Stad-Centrum). Places to work is een inspirerende en unieke hotspot in Almere voor (startende) ondernemers. Naast een verscheidenheid aan kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes biedt Places to work een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat. Overal rondom het pand zijn parkeervoorzieningen. Het Centraal Station is op ongeveer 400 meter afstand.

Op iedere vrijdag, bieden wij u de mogelijkheid geheel vrijblijvend binnen te komen voor een gesprek in Places to work. Wilt u bij ons langskomen en specifiek met een van onze mensen spreken, dan doet u er altijd verstandig aan om eerst even contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

  • IJsselmere_administratie_administratiekantoor_boekhouder_boekhouding_online boekhouden_Almere_starter_startende ondernemer_zzp_zelfstandig ondernemer_ondernemingsplan_financieringsplan_subsidies_financieringen_uitzendbureau_detachering_werving en selectie
IJsselmere_administratie_administratiekantoor_boekhouder_boekhouding_online boekhouden_Almere_starter_startende ondernemer_zzp_zelfstandig ondernemer_ondernemingsplan_financieringsplan_subsidies_financieringen_uitzendbureau_detachering_werving en selectie
Share