Samenwerken is …..

elkaar leren kennen, aftasten en uiteindelijk samen ergens voor gaan en dat doel bereiken. Samen staan we sterk! Samenwerken is ook netwerken en verbinden. Zo is IJsselmere (actief) betrokken bij meerdere organisaties in onze regio.

Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven en organisaties waarmee administratiekantoor IJsselmere graag samenwerkt:

zulutions_online_marketing_IJsselmere_administratie_Almere

Online marketingbureau zulutions biedt op maat gemaakte marketing oplossingen waarmee wij samen het maximale rendement uit uw investering halen. Bij zulutions wordt er geen genoegen genomen met de taal die u en uw doelgroep beide spreken. Samen gaan we nét die ene stap verder om te kunnen communiceren met uw doelgroep op een manier die haar aanspreekt en bij haar past.

De VBA is hét ondernemersnetwerk in Almere. Van ondernemers, voor ondernemers en door ondernemers. Geheel onafhankelijk informeert de VBA u over actuele ontwikkelingen in Almere die uw bedrijfsvoering raken, komt de VBA op voor uw belangen en zorgt zij voor een sterk ondernemersklimaat. Door haar omvang is de VBA hét netwerk bij uitstek om contact te leggen met collega-ondernemers. Kortom, het succes en de kracht van de VBA wordt bepaald door haar leden!

Share