Bij administratiekantoor IJsselmere zijn startende ondernemers van harte welkom

Als startende ondernemer moet u nadenken over veel zaken. Hoe ga ik mijn bedrijf noemen, is de domeinnaam nog wel vrij, welke webhoster kies ik voor mijn website, kan ik zelf wel een website maken en hoe met de lay-out? Hoe ga ik mijn bedrijf of voorraad financieren? Word ik een eenmanszaak of zet ik toch een BV op? enzovoort, enzovoort.

Administratiekantoor IJsselmere wil voor elke startende ondernemer graag een klankbord zijn en u met alle plannen en ideeën verder helpen. Ons team heeft maar één doel voor ogen: u en uw bedrijf zo snel en goed mogelijk op de rails te zetten zodat u zich kunt concentreren op de daadwerkelijke werkzaamheden voor uw bedrijf.

Alle begin is moeilijk en vaak ziet u door de bomen het bos niet meer. Dan bent u gebaat bij een duidelijk overzicht van alle opstartkosten en uw maandelijkse vaste lasten. Dat biedt IJsselmere in de vorm van een starterspakket, tegen een zeer aantrekkelijk tarief vanaf slechts € 45 per maand.

Wij komen graag met u in gesprek

Bel of mail ons voor een gesprek. Wij komen graag bij u langs of wij spreken af op onze bezoeklocatie Places to Work of elders wat u beter uitkomt. We bespreken uw privé situatie en alle relevante zaken zoals of u gaat starten vanuit een uitkering, het wel of niet gebruiken van uw privé auto voor zakelijke ritten, enzovoorts. En we geven praktische tips en adviezen over het inrichten van uw administratie.

De keuze is aan u

Heldere communicatie en vertrouwen onderling zijn belangrijke voorwaarden om samen te werken aan uw bedrijf. Als er een klik is met onze mensen, gaan wij graag met u een overeenkomst aan voor een periode van 6 maanden. Tegen een vast tarief per maand kunt u dan kijken of uw bedrijf inderdaad levensvatbaar is en kunnen wij meer over u te weten komen. Na deze 6 maanden evalueren we samen onze relatie en richten we onze blik op de toekomst.

Wanna be a Pro, act as a Pro!

In samenwerking met onze partner zulutions biedt IJsselmere een 2-tal extra pakketten aan, met of zonder website, waarbij u afhankelijk van uw behoefte iedere maand een keuze hebt tussen hulp voor uw online marketing en social media activiteiten.

Starterspakket Plus

vanaf € 65,00 p/m

inclusief Module Website Starter

Starterspakket Pro

vanaf € 75,00 p/m

inclusief Module Zulutions

Starterspakket Pro Plus

vanaf € 95,00 p/m

inclusief Module Website Starter + Zulutions

Share