Onze HR en subsidiesscans

De wetgeving in Nederland neemt toe. Het is voor u als werkgever bijna onmogelijk om alle wijzigingen in de sociale wetgeving bij te houden en toe te passen binnen uw dagelijkse bedrijfsvoering. De kans dat u teveel premie heeft betaald of recht heeft op subsidies die u niet kent is groot. Zeker in deze tijd kunt u als ondernemer of instelling in Nederland deze kansen niet missen.

De HR scan

De HR scan is een zorgvuldig ontworpen proces waar wij op basis van uw gegevens controleren welke kansen u heeft gemist binnen de Sociale zekerheid. Het zijn bedragen waar u als ondernemer recht op heeft. Wij onderzoeken voor organisaties op 12 onderdelen of er optimaal gebruik wordt en is gemaakt van de wet- en regelgeving op het gebied van Sociale Zekerheid en HR Financieel Beleid. Helaas en vaak onbewust, blijkt dit in het verleden niet (volledig) gebeurd te zijn. IJsselmere zorgt ervoor dat deze teveel betaalde premies met terugwerkende kracht worden teruggevorderd en mogelijke subsidies en regelingen optimaal kunnen worden benut.

Wij verrichten onze dienstverlening op basis van “no cure no pay”. Voor u als ondernemer is het niet nodig voorinvesteringen te doen om te weten of u recht heeft op restitutie van teveel betaalde premies of niet gebruikte subsidies.
Ons strak projectmatig gestuurde onderzoek op basis van no cure no pay biedt u de kans om dit zonder investering te starten. IJsselmere durft dit aan omdat wij ervan overtuigd zijn u te kunnen helpen.

Ja ik wil een HR scan!

Voor welke subsidieregelingen komt uw organisatie in aanmerking?

Subsidies blijven een ingewikkeld verschijnsel voor veel ondernemers. Is het bouwen van een nieuw pand wel of niet subsidiabel? En de aanschaf van een bedrijfsvoertuig? Veel ondernemers lopen subsidie mis doordat een uitgebreid onderzoek naar subsidiekansen en een eigen bedrijf draaiende houden niet samengaan. Daar hebben wij de oplossing voor! Dankzij een enorme database van meer dan vijfduizend lokale, regionale, nationale en Europese subsidies, vinden we zo veel mogelijk passende regelingen voor uw organisatie. Deze database dient als basis voor uw persoonlijke kansberekening op uw subsidieaanvraag. U kunt online via een uitgebreide vragenlijst een analyse laten maken. Met deze online analyse kunnen wij berekenen of uw organisatie kans maakt op een van de regelingen, waar uw organisatie ook gevestigd is. Of uw onderneming nu klein of groot is, iedereen kan nu tegen zeer lage kosten de kans op subsidies inzien.

Ja ik wil een subsidiescan!

Share