Subsidie… ook voor U? Doe de subsidiescan!

Aan de hand van een vragenlijst kunnen wij precies bekijken op wat voor subsidies u kans maakt. Hoewel onze vragenlijst honderden vragen bevat, krijgt u alleen de vragen voor die op uw organisatie of project van toepassing zijn. Na het voltooien van onze unieke scan krijgt u direct na ontvangst van uw betaling een professioneel rapport waarin elke voor u relevante subsidie staat, alsmede een geografische verdeling (lokaal, regionaal, nationaal of Europees) van de relevante subsidies. Onderaan het rapport vindt u een aanbeveling voor een subsidiespecialist of advieskantoor. Dit is geheel vrijblijvend, wat het blijft natuurlijk uiteindelijk aan u om te beslissen!

Subsidies veranderen en onze database verandert mee! Dankzij een slim algoritme krijgt u in uw eindrapport geen subsidies die niet meer relevant zijn of zelfs niet meer bestaan. Hierdoor kunnen we een rapport opstellen waar u op kunt bouwen en daar hechten we waarde aan. Of uw organisatie een MKB’er, multinational of ZZP’er is, onze scan is voor iedereen interessant als relevant!

Hoe aan te vragen?IJsselmere_administratie_administratiekantoor_boekhouder_boekhouding_online boekhouden_Almere_starter_startende ondernemer_zzp_zelfstandig ondernemer_ondernemingsplan_financieringsplan_subsidies_financieringen_uitzendbureau_detachering_werving en selectie

Stap 1 – Klik op button om de subsidiescan te starten

U ziet nu het aanmeld scherm

Hier start u met het invullen van uw naam en e-mailadres

Stap 2 – Het invullen van de vragenlijst

Houdt u rekening met circa 20 tot 30 minuten tijd om alle vragen te beantwoorden. Volg nauwgezet alle stappen en sluit de scan af zoals wordt aangegeven.

Stap 3 – U ontvangt nu een factuur op uw e-mailadres 

Na ontvangst van uw betaling sturen wij u per e-mail het eindrapport. De prijs bedraagt slechts € 49,95 inclusief de eerste subsidieregeling. Voor elke extra gevonden regeling hanteren wij een bedrag van € 24,95.

Stap 4 – Wij bellen u voor overleg

Uiterlijk 2 weken na ontvangst uw rapport nemen wij contact met u op voor verder overleg. U kunt dan aangeven of u zelf de subsidies wilt aanvragen of dit hele proces liever overlaat aan een professioneel subsidieadviesbureau die ook vermeld staan in het rapport.

Heeft u nog vragen? Bel of e-mail ons dan even!

IJsselmere_administratie_administratiekantoor_boekhouder_boekhouding_online boekhouden_Almere_starter_startende ondernemer_zzp_zelfstandig ondernemer_ondernemingsplan_financieringsplan_subsidies_subsidiescan_financieringen_uitzendbureau_detachering_werving en selectie

Hoewel deze scan voor elke onderneming, klein of groot, geschikt is, komen met name bedrijven in aanmerking voor subsidie indien tenminste één van onderstaande zaken aan de orde is :

  • Eigen innovatie/ontwikkeling van een innovatief product, dienst of proces;
  • Investeringen op het gebied van duurzame toepassingen (denk aan zonnepanelen of energiezuinige bedrijfsmiddelen);
  • Investeringen op het gebied van betere milieu toepassingen;
  • Investeringen om het personeel nader te ontwikkelen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid;
  • Explosieve groei van medewerkers binnen een onderneming door een voorgenomen innovatie/investering;
  • Internationale samenwerking met meerdere partners over de landsgrenzen heen;
  • Bedrijven die graag een haalbaarheid willen (laten) uitvoeren of bepaalde ontwikkelingen technisch, economisch of in de markt haalbaar zijn;
  • Bedrijven die op zoek zijn naar financiering van bepaalde innovatieve bedrijfsactiviteiten.

Bovenstaande opsomming is uiteraard niet uitputtend en heeft u twijfel of u überhaupt in aanmerking komt voor een subsidie, dan is ons advies gewoon doen! Voor een luttel bedrag neemt u een hoop onzekerheid weg!

Share