Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek

Afhankelijk van uw wensen bepalen wij  samen welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten tegen welke tarieven.

Het intakegesprek is geheel gratis en vrijblijvend

Na het intakegesprek ontvangt u per e-mail binnen 24 uur een offerte inclusief tarief en onze Algemene Voorwaarden. Gaat u akkoord met de offerte, dan nodigen wij u graag uit voor een nieuwe afspraak op ons kantoor. Per e-mail ontvangt u vervolgens een overzicht van welke documenten nodig zijn voor het opstarten van uw administratie.

Bij IJsselmere “geen uurtje factuurtje”, maar vaste lage tarieven

Door onze lage overhead kosten en uitgekiende altijd up to date software oplossingen zijn wij als geen ander in staat de eigen kosten zeer laag te houden en dat vindt u zeker terug in onze tarieven!

Onze tarieven zijn altijd geldig voor minimaal 6 maanden

Een nieuwe relatie moet groeien en bloeien. In 6 maanden tijd zullen wij elkaar goed kennen en zit u nergens aan vast.  Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u zekerheid over de omvang van uw kosten. Als het eerste boekjaar is afgesloten inclusief de diverse belastingaangiftes, zullen wij samen met u onze werkzaamheden evalueren en indien nodig ons tarief aanpassen.

IJsselmere_administratie_administratiekantoor_boekhouder_boekhouding_online boekhouden_Almere_starter_startende ondernemer_zzp_zelfstandig ondernemer_ondernemingsplan_financieringsplan_subsidies_financieringen_uitzendbureau_detachering_werving en selectie

Bel mij voor een afspraak!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik heb interesse in het volgende pakket

Share