Vacatures

Wij geloven dat ieder mens talenten heeft

Talenten die niet altijd op een diploma staan vermeld. Wij zijn niet op zoek naar job hoppers maar wel naar mensen die met passie en gedrevenheid hun talent willen ontwikkelen. Bij ons krijg je daarvoor alle ruimte en kansen. Kansen om binnen het bedrijf je eigen toko op te zetten en met onze ondersteuning en toewijding naar eigen inzicht te runnen. We gaan ook meer voor mensen met enige levenservaring, die communicatief vaardig zijn en in een hecht en goed samenwerkend team willen werken.

Neem contact met ons op!

Als jij jezelf hierin herkent, dan nodigen wij je uit om ons een mail of brief te schrijven. Vertel ons wat je passie is en wat je graag zou willen bereiken. Wij gaan graag met je in gesprek om samen te bepalen of we met elkaar aan jouw en onze toekomst kunnen bouwen.

Stuur je e-mail naar: info@ijsselmere.nl en we bellen snel voor een eventuele afspraak!

IJsselmere_administratie_administratiekantoor_boekhouder_boekhouding_online boekhouden_Almere_starter_startende ondernemer_zzp_zelfstandig ondernemer_ondernemingsplan_financieringsplan_subsidies_financieringen_uitzendbureau_detachering_werving en selectie
Stages

Vanaf januari 2018 zal administratiekantoor IJsselmere stageplekken aanbieden aan MBO-studenten. Gezien onze brede activiteiten hoeft dat niet beperkt te blijven tot alleen studenten die een opleiding volgen voor bijvoorbeeld MBO bedrijfsadministratie. Welke stages wij gaan aanbieden vanaf 2018 zullen wij op deze pagina bekend maken, dus kom regelmatig terug voor een update!

We willen wel een plek aanbieden die echt boeiend is en helemaal is afgestemd op de studierichting en jouw persoonlijke ontwikkeling. Binnenkort zullen wij in overleg treden met het ROC Flevoland voor een eerste inventarisatie van de mogelijkheden. Doel is om voor iedere studierichting waarvoor wij stage plekken gaan aanbieden, een stage plan te ontwikkelen.

Uiteraard ontvang je tijdens je stage van ons een prima beloning en afhankelijk van bepaalde prestaties zelfs een bonus.

Share