Bent u als bestuur van een vereniging of stichting op zoek naar een betrouwbare financiële partner?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze mensen hebben in de afgelopen jaren zelf ervaring opgedaan als penningmeester of bestuurslid van diverse verenigingen. Zij weten als geen ander de problematiek rondom de financiële en ledenadministratie.

Zoals u op de website van onze partner Twinfield kunt zien, zijn inmiddels vele grote sportclubs en organisaties overgestapt op het productenpakket van Twinfield. Met Twinfield is een koppeling mogelijk met programma’s specifiek gericht op het totaalbeheer van ledenadministraties en dat tegen minimale maandelijkse kosten!

Ook kleinere Verenigingen van Eigenaren zijn meer dan welkom om ons in te schakelen

Wij treden graag op als “rentmeester” voor uw vereniging, beheren de financiële administratie en signaleren en corrigeren wanneer nodig de bijdragen van uw leden.

Wilt u er zeker van zijn dat uw administratie nu en in de toekomst optimaal is ingericht, neem dan contact met ons op! Klik hier voor onze gegevens.

IJsselmere_administratie_administratiekantoor_boekhouder_boekhouding_online boekhouden_Almere_starter_startende ondernemer_zzp_zelfstandig ondernemer_ondernemingsplan_financieringsplan_subsidies_financieringen_uitzendbureau_detachering_werving en selectie
Share